Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas
hoya densifolia, kalıcı saksısına aktardım.
çiçek açtırabilmek için bu yıl çaba sarfedeceğine inanıyorum 
fazla güneş ışından hoşlanmayan bir tür. Az su, batı veya doğuya bakan pencere kenarında süzülen gün ışığından hoşlananmasının yanısıra çok yer kaplamayan tırmacı çalı tipi çabuk çiçeklenen ve çiçeklerinin baharat kokulu olması tercih etmek için yeterli sebepti benim için. çok kolay bakımı ve hızlı gelişim gösteren, en az 10*c sıcaklığa tolere gösteren, en iyi 20-25*c oda sıcaklığında gelişimini hızlanması, soğuk iklimlerde yaşayan arkadaşların tercih etmesi için bir neden olabilirmi 
Eklenti 265962
Eklenti 265963
çiçek açmış hali internetten alıntıdır...
Eklenti 265964
Eklenti 265965
bunlarda yeni sahiplerini bekleyen, prensesler  ilaçlarını bahara kadar silmeyeceğim, ilaçların koruyacağına inandırdırdılar beni çünki. özellikle yeni sahiplerini bekleyenler koruma altında kalacaklar:d
Eklenti 265966
|
sevgili mismenas..... Kerri ler ... Ne zaafım var bu türe biliyorsun.....önce doğranmalarına içim yandı . Ancak 2 süper anaç
kerri ile kontrgarantin var ya... Canım.. Hoyayla yaşanan her sorun her an bir tecrube acı tatlı..hayat gibi. Yürekleri cift çift ayırırken onların mutlu yuva kuracaklarını evlerin en güzel köşelertine kurulup keyf çatacaklarını sahiplerine yeni umutlar heyacanlar vereceklerini düşün...senin gibi sen tüm yüreğinle ıyıyı kötüyü espirili hoş samimi anlatımınla bızlerle paylaşıyorsun ya ..teçrübelerini yaptığını yapacagını yazıyorsun ya bize de umut sevgi veriyorsun ... ıyı kı bu sıtede senı tanıdık......sağ ol arkadaşımm......