Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ
Laf uzadıkça üslubunuz çirkinleşiyor, saldırganlaşıyorsunuz, daha mesajıma ilk cevabınızı yazarken işi sanane, bananeye dökmüşsünüz, medenîce tartışmaktan anladığınız bu mudur?
|
Uslubumu bozmamaya özenle dikkat ediyorum. Birçok insan beni katil, psikopat, öldürmekten zevk alan diye nitelendirirken, üstü kapalı inşallah kendin av olursun derken, ben gayet medeni bir şekilde cevap veriyorum.
Biraz fazla alınganlık gösterdiğinizi düşünüyorum. Eleştiri kaldıramayan bir yapınız var gibi. Biraz daha rahat olmanızı tavsiye ederim, tıpkı benim gibi.
Alıntı:
Bu arada dersinizi iyi çalışıyorsunuz, cevap yazacağınız üyenin diğer mesajlarını da kontrol ediyorsunuz, bu güzel bir özellik tebrik etmek isterim.
|
Teşekkür ederim.
Alıntı:
Ben kendimi kandırmıyorum, o belgeselleri izlerken bir kaplanın bir ceylan yavrusunu yakalayıp boynunu sıkarak öldürmesi, iç organlarını çıkarması, karnını deşerek yemesi içinde azıcık merhamet taşıyan herkesin içini sızlatır, benim o görüntüleri izlemeye gerçekten yüreğim dayanmıyor.
|
Avcılıkta en az bu kadar doğal ve yaban hayatına uygun ama yine içiniz kaldırmadığı için karşı çıkıyorsunuz. Sizin içinizin kaldırmaması, bunun doğaya uygun olmadığının delili değil.
Alıntı:
Ne ben ne de siz fetva alimi değiliz.
|
Doğru değiliz, ben de hiç fetva vermedim zaten. Fetva veren islam alimlerinin söylediklerini ekledim sadece ve bunda yanlış yaptığımı düşündürecek hiçbir şey bulamadım. Siz kasapta et satarken gidip avlanmanız günah derseniz, işte buna delil/kaynak göstermeniz lazım. Her seferinde bunu yazıyorum ama daha gösterebilen çıkmadı.
Alıntı:
Burada herkes fikrini beyan ediyor, kabul edip etmemek herkesin kendisine kalmış.
|
İtirazım yok.