View Single Post
Eski 29-01-2012, 00:45   #1657
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili Satı,biz kedi ve köpekler başta olmak üzere bütün hayvanları çok sevip korumağa gayret ederiz ailece.. İki kızkardeşim de resmen kedi ve köpek dostu diyebileceğim kadardır... Ortanca kardeşim sokaktaki ayağı kırık kedileri veterinerlere taşıyıp , evinde aylarca bakabilecek kadar...Çantasında daima kedi mamasıyla dolaşır..Gördüğü hayvanı doyurur...
Ben o kadar yapamıyorum, ama evimdekile ve bahçedeki misafir kedi köpeklerin gerekli ihtiyaçlarını gidermeğe çalışıyorum..Tabi çocuklar ve kapıcımızda ilgileniyor... Çünkü iki kedi bahçede beslendiğinde , bir bakıyorsunuz 8 -10 adet oluyorlar,birbirini topluyorlar...

Yan komşumda çok hayvansever..Gelen sakatlanmış martı, ördek ve kuşları da o çok bakıyor...Bir gün evde değildim...Dönüşte arabayla bahçeye girdiğimde zor fren yaptım , çünkü yerler 7 - 8 adet kedi baygın yatıyorlardı..Ölmüşler zannedip indim..Meğer komşu o gün veteriner çağırıp kısırlaştırmış ..) Hepsi baygın bahçeye serilmiş hayvanlar...)

Bu bakımdan şanslıyım..Çok merhametli bir komşu sahbiyim..Hayvan ve bitkiseverdir kendisi de... İşte böyle elimizden geldiğikadar ilgileniyoruz...)

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön