Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Doğayla Barış
Güzel gönüllü insanlara doğa nasıl da cömert davranıyor, orkideler bonus 
Sevgili satı hanım güzellikler arasında dolaşırken kaya bahçesine atladım bir daha çıkamadım  kaldığım yerden tekrar devam edeceğim.
Bu arada armut ve size geçmiş olsun. Şirin şey içim sızladı yazılanları okurken. Anne çiçeğiniz beni çok duygulandırdı. Sabah uyandığınızda bir çok çiçeği yerinde bulamazsanız şaşırmayın lütfen  Aslında bahçenizin tamamını kucaklayıp alasım geldi taşıyamadım.
Ben henüz yolun başındayım, bahçemi oluştururken size sık sık uğrayacağım , sevgiler.
|
Sevgili Doğayla Barış, çok teşekkürler bahçeme hoş geldiniz,armutla ilgili aslında sizleri üzmek istemezdim fakat benim düştüğüm hataya kimse düşmesin diye en ince ayrıntısına kadar yazdım, kızımın eziyetini sizlerin oğlu ve kızı çekmesin diye uzun uzun anlattım.
Anne çiçeği, evet ona baktığımda veya elimle okşadığımda annemi hissediyor gibi oluyorum yirmi beş, otuz yıllık bir çiçek.
Bahçemi tam gezin nelerden isterseniz liste yapın, kurutmadığım elimde olan ne varsa göndermeye hazırım, istediğiniz zaman uğrayın memnun olurum sevgiler saygılar.