Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili hk50 heryar kış kıyamet...sizin bahçenize gelince yazı bizlere yaşatıyorsunuz....
ne , iyi etmişsiniz bu kadar resmi çekip ,kış günleri için saklamaya..  ) Bahçenize her girişimde , taze sebze ve meyve ,,harika çiçekler görüp yazı yaşıyoruz....emeğinize sağlık..
Bizler de çoğumuz sümüklü böcek,diğer böceklere alışkınız da...Sizin o ot yığınlarında gezinirken karşımıza bir yılan çıkacağından korkarız...  ) O kısmı da bir temizleyip hale yola koyunuz diyorum ben nacizane.....Sevgiler ve selamlar...  )
|
Sn berrnb hanım.Teşekkür ederim.Soguk kış günlerini pencereden seyrederken.
Benimkide "herkes gider Mersine.Bende giderim tersine" hesabı.
Esas fotoğraflardan 500 tanesini hafıza kartı ile kaybettim.Esas görüntüler oradaydı.Tilkinin tavuğu yakalaması.İki horozun liderlik kavgası.Atmaçanın serçe kuşunu yaklaması.Avcının tavşanı vurması Elma .Domates meyve yığınları.Közde mısır pişirme partisi.Kızlar.Damatlar.vede torunlar.(Bir insan 4 kız babası olurda hepside ünüverside mezunu ise)
Yirmi adet değişik kabak ile 0nbeş adet domates Onaltı adet Elma çeşidinin resimleri. Mavi,beyaz,sarı,mor kasımpatı.Yılbaşı çiçeğinin havası.Sağlık olsun.
Saygılar Hürmetler.
.