Sevgili Kedicik,
Öümürsün nasılda güldürdün

Senin canın Sağolsun, sen iste istediğin kadariyle Senindir

Sanırsam Sendeki Hoya kerrii den 1 tanesi kurtardık, sağlıklı büyümeyecek olursa bunlardan en güzelinden bir tanesini sana ayırırım.
Sevgili Fatih,
kayıplar gerçektende üzüyor. Hoya kerrii deki gibi keşke farkına varıpta çeliklerle kurtarabilsek. Dediğin gibi adil olmuyor böylesi, güzel tarafından da bakınca her bir çelik yeni dostluklar demek haklısın. Çiçek açtığını görmeden hiçbir hoyadan artık çelik almayacağım. Elimde yeterince köklenmiş çelikten büyüyen hoyayalar var onlardan çelik alabileceklerim olursa çelik alabilirsin köklüleride var tabiikine

Dilerim başka kayıp vermezsin, aynı dilek hepimiz için geçerli...
Sevgili Orkun,
aynen katılıyorum Sözlerine... Köklenmekte olan çelikleri düşünürsek bu kadarcık kayıp hiç gibi kalıyor. Nihayetinde emekleyen bir koleksiyoncuyum

Dün 1 Bugün 2, şunun şurasında Hoyalarla birlikteliğimiz çokta eski değil. 2010 yılındaki ilk getirttiğim çeliklerim olsaydı inanki oturur ağlardım. Sadece biraz daha cesaret ve birazda duyguların körelmesi var galiba bu kayıp olaylarında. Bizi hiçbir kayıp yıldıramaz biraz daha kamçılar başarı için. Herbir kayıp tecrübe demektir, hiçbirgüç artık bana Kış aylarına girerken yeni hoya getirttiremez.
Sevgili Pembegül,
Canım Arkadaşım, çok haklısın yanlış zamanda sarfedilen emekti demekten başka bir deneyim kazandırmadı bu kayıp. Satıcının böylesi büyük bir kayıbı telafi etmeside gerçekten taktir edici... Yenileri doğru zamanda çoğaltıp birlikte seyredeceğiz. Güzel Temennilerin içinde ayrıca Teşekkür ederim...
Üzüntümü paylaşan dostlarıma Teşekkür ederim...