Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aburcuburs
Merhabalar Hatice Hanım,
Ne zamandır görüşemedik özledim sizi  bu arada mantar ilacı kazasından dolayı çok geçmiş olsun
Biliyorsunuz benim Hoya Carnosam vardı, fakat açan bir çiçekten çelik almak istemiştim sağolun sizde beni kırmayıp göndermiştiniz. şimdi o filiz verdi  Ayrıca Hoya Kerii'm de ilk filizini verdi Maşallah  Resimlerini Hoya Sayfasına ekledim.
Daha sonra bir yapı markette tekrar hoya gördüm ve yaprakları daha dar uzun olduğu için değişik olabileceğini düşünüp aldım. Fakat Bu da mı Carnosa bilemedim. Size danışmak istedim.
Eklenti 265718
[ATTACH]265720
Eklenti 265719[/ATTACH]
umarım başka bir çeşittir
size kocaman sevgiler gönderiyorum...
|
Sevgili aburcuburs,
agaclar.net'ten uzak kalmak mümkünmü? Arada bir sorunlardan dolayı giremediğim oluyor foruma. Kaldıki hiçbir güzel paylaşılmadıkça güzel olmuyor, Sizlerle birlikte bu güzeller güzelleşiyor. Sevincimizde üzüntümüzde paylaşınca anlam kazanıyor.
Hoya carnosa Sayfasına yorum yapmıştım. Burdanda gözlemlediğim kadariyle net diyebilirimki yeni hoyanız carnosa ve büyük olasılıkla pembe çiçekleri olacak azıcıkta olsa benden gelenle farkı var
bendeki beyaz açıyor. Çok yoğun gün ışığı alırsa hafifçe pembeye dönüşen çiçekleri oluyor oda eser denecek kadar az. Hepside çok sağlıklı gözüküyor, kutlarım Sizi... Bu yıl Hoya kerri muhteşem bir güzelliğe bürünecek şaşıracaksınız, sulama dengesine çok dikkat edin yanlız...
Sevgiler...