Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı
Sayın hk50; Ne zamandır yazacağım, hep tam anlamıyla sayfaları okuyup öyle yazayım diyorum ama bir türlü tamamını okumak nasip olmadı. Maaşallah hızınıza da yetişilmiyor. İnceleyeyim derken, yenileri geliyor. Sizden tiyolar kapmak için, neye, nereye bakacağımı şaşırdım.
Sayfanız hazine gibi olmuş. Pek çok tecrübe ve bizlerin de hayalini kurduğumuz pek çok şey var bahçenizde... Ne diyeyim? Şimdilik bu kadar yazıp, sizden çok şey öğreneceğimizi düşünerek, bu bereketli bahçenizde nazar değmesin, kolay gelsin diliyorum.
Saygılar, sevgiler...
|
Sn Uzaylı,Bahçeme Hoş geldiniz.Teşekkür ederim.
Biliyorsunuzki bahçe deyinçe,akla güller çiçekler,çayırlar.Meyveler sebzeler gelirde,nasıl o hale geldiği düşünülmez.Neler neler çekildiği bilinmez.Kaç ağız dalaşı.Kaç yer beğenmeme.
Bahçenin düşmanları,hırsızları kemirgenleri hatırlanmaz.
Çalışmakdan dizlerinde derman kalmaz.Açlıkdan tansiyonun düşer,gözlerin kararırda işi bırakmazsın.Söylenen şarkılar,karga sesini bülbül sesi gibi dinlemeler.
Şadece zeytinle kahvaltı olmuyaçağını,Peynir.suçuk.Bastırma.Recel Bal Tereyağ
vede Patates kızartmasınında v.s v.s. olaçağını,seyrederken düşünmeyi.düşünürken hayaller kurmayı.Hayal kurarken çamurlu ellerle nasıl mutlu olunduğunu anlatmıya çalışdım.Anlatırken bahçe teçrübelerini arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Tekrar teşekkür ederken,yine bekler,saygılar sunarım.