View Single Post
Eski 24-01-2012, 12:13   #278
ykolko
Ağaç Dostu

ykolko's Avatar

Giriş Tarihi: 23-07-2010
Öncelikle sizi tekrar forumda görmenin mutluluğu içindeyim,hoş geldiniz...
Annem adınada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim,geçen gün formumuz üyelerinden sevgili Yener bey dostumla,annemlerin eve bir çay içmeye uğramıştık,annem çay ve börek ikramından sonra,bize gelin damat çiçeği aradığının, bir sürü arkadaşınız var,bana bu çiçeği bulunda göreyim imasını yaparak,çaylarımızı tazeledi,bu hafta tekrar gittiğimde,daha kapıda,imalı bir şekilde,'' Gelin damat çiçeğimimi getirdin '' karşılaması ile beni içeri buyur etti. Yani anlayacağınız durumum vahim... ))
Sevgili Yeşillim ben dünya'ya gözümü açtım açalı,bizim evimizde mutlaka,bitkiler ve mutlaka en az bir tane hayvan vardır,bunlar neler derseniz aklıma gelenleri sayayım,Tüm ötücü kafes kuşları(Saka,kanarya,florya,iskete,fonyata,ispinoz )Yuvadan düşmüş saksağan yavrusu,güvercin,kumru,tavşan,tavuk,ördek,kedi,köp ek,muhabbet kuşu,papağan,akvaryum balıkları ve kirpi şimdilik aklıma gelenler,bunların en az biri **** bir kaçı,her zaman hayatımıza dahil olmuştur,sevgili kardeşim kirpi (boncuk)doğası gereği bahçede hazırlamış olduğu yuvasında kış uykusuna yatınca,annem her gün onu ''ya uyanır karnı acıkırsa'' diye bahçeye inip,onun yuvasının önündeki kaplara,Taze yemeğini ve suyunu koymaya devam edince,babam olur ya uykuda olan kardeşim,ya uyanamaz başına bir şey gelir annem çok üzülür diye,gitmiş bir tane,muhabet kuşu almış,(onun adıda boncuk) annemin hayvanlarla olan gözel iletişimi sayesinde,bir ayda anneme ve babama öyle alışmış ki,annemin adını söylemeye çalışmaya başlamış,şuanda kafesi açık,evin içinde gezip duruyor,Kirpi kardeşim ise havanın güzel olduğu geçen gün,uykudan uyanıp çıkınca,annem özlemle kirpi kardeşimin yanında alıyor soluğu,10-15 dakika gözünü annemden ayırmadan anneme bakmış, annem onu sevmiş,karnını doyurup tekrar yuvasına girmiş,araştırmalarıma göre, kirpiler normalde gece çıkarlarmış, fakat bizim boncuk annemin kokusunu duyduğu her vakit dışarı çıkıyor,bakalım bahardada bu bağlılıkları sürecekmi? yoksa yavrudan büyüttüğü saksağan gibi, eş bulup annemi terkmi edecek? yoksa eş bulup iç güveysimi getirecek? göreceğiz.

ykolko Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön