View Single Post
Eski 23-01-2012, 10:32   #1712
syıldıran
Ağaç Dostu

syıldıran's Avatar

Giriş Tarihi: 12-03-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Flores Mesajı Göster
Sağolun link için. Ama nette ne kadar fidancı varsa aradığım gibi, aradım kendilerini.
Bir tek kişi var dedi, tanesine 100 TL istedi. Resmini gönderin dedim göndermedi.
Tabi 100 TL fazla dediğim için uğraşmadı. Fazla da.
O büyüklükteki ağacı bahçem olduğunda peyzaj amaçlı alabilirim.
sn. Flores ,
Sn. pria ve diğer arkadaşların cevaplarına lütfen alınmayınız , onların açısından baktığınızda onlarında haklı olduğunu göreceksiniz , bu taraflarda olsanız benim zeytinliklerden kendiniz kazmanız/kazdırmanız kaydıyla ücretsiz olarak size bir kaç tane delice verebilirim , paranın önemi yok , derseniz ki siz kazıp gönderiverin işte asıl sorun orada o işle uğraşacak zamanım(Zannedersem diğer arkadaşların da zamanları) yok , kendi işlerimize bile yetişemediğimiz oluyor , bizim buralarda zeytinliklerde kendiliğinden çıkmış bir çok delice bulunur , zannımca aynı şekilde o taraflarda da bulunacağını düşünüyorum. Arabanızla yakınlardaki zeytin üreticiliği yapılan bir köye gidip köylülerden zeytin delicesi isterseniz öyle 100-200 TL. gibi astronomik fiatlar ile değil çok cüzi fiatlarla ayrıca hemde beğenerek delicenizi alır dönersiniz. Selamlar . .

syıldıran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön