Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mesut Karakaş
Abla şebin, bilecik cevizi ni 8-9 lira ya hakkaten ucuz vermişsiniz. Siz onları bide makina ile soydunuz iç kararması yapmadan. Seneye bence nasip olursa 12-15 lira arasında verin... 8-9 liraya millet kabuğundan ayrılmayan cevizleri alıyor. Çekirdeğin kilosunu bile 7-8 lira ya alıyoruz. Size sorduğum soruyu lilium ( nail abi) ye de sordum. 5 yaşındaki chandler cevizlerinden 5 er kilo aldım dedi ağaç başı... Dolayısıyla pedro-chandler projenize ben de destek veriyorum. Ama dediğiniz gibi en başta sevgi ve ilgi geliyo...
|
Kardeş, az olsun, temiz olsun dedik. Seneye için, sağ olursak tabii bu fiyattan olmaz. Biz memur insanlar olduğumuz için alışmamışız satmaya. Siteden bir arkadaş özelden satın almak için mesaj gönderdiğinde, ona para ile göndermek ağırıma gitmişti.
Bahçeyi oluştururken maddi beklentimiz yok demiştim ama zamanla bahçenin maddi getirisi olacak gibi görünüyor. Örneğin, zeytinlerden şimdilik kendi yağımız anca çıkıyor. Ürün arttıkça fazlası maddi olarak dönecek. Bunları biz görmeyiz, umarım çocukların işine yarar.