Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sey
barkodum yok barkod numarasını nasıl alacağımı bilmiyorum tohumlar için 150 tl para ödedim valla çok istediğim tohumlardı tekrar almak isterim auracaria araucuana tohumuydu ilginize teşekkür ederim
|
Keşke satıcıdan daha iyi bir shipping sistemi isteseymişsiniz çünkü barkodsuz ürünlerinin hırlısı hırsızı çok olur çünkü takip edilmediğinden zaten bulunamaz.Hangi üyeden aldınız bilmiyorum ama bir şansınız varsa paypal'dan dispute açınız,acele ediniz çünkü 40.günden sonra açılmaz.Ya da üyeden yeni alın çünkü aslında refund seller'ın görevi değildir,kabul olsa bile sizi bu yüzden yani sorun çıkarttı diye engelleyebilir.
Ben size buldum bir tane fide olarak geliyor.
Monkey Puzzle Tree Seedling (Araucaria araucana) | eBay civarında,express mail fiyatı isteyin 3 tane alın kesin sorunsuz ulaşır.Küçük pakete koyarsa farkedilmez bile,benim aldığım kişi önce poşetin içine toprak koymuş onun içine filizleri,bir de üstüne güzelce bir gazete kaplaması yapmış + ekstra koruma ürünleri vs. 30 günde geldi ürün gayet sağlıklıydı,bizim memurlar anlamadılar bile.Bu size 150 liraya değilde bir 50-60 liraya patlar hem de yetişmiş hoş bitkiniz olur.Şayet ki alırsanız ben size nasıl yollanması gerektiği hakkında ayrıntılı bilgi veririm.
Bir de bir daha sakın ama sakın barkodsuz ürün yollatmayın,verdiğiniz parayı kısmen çöpe atmaktır bu.Hani ben bir kere yandım başkaları yanmasın diye diyorum.