View Single Post
Eski 20-01-2012, 17:59   #29
Charlaux
Ağaç Dostu

Charlaux's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sey Mesajı Göster
selam arkadaşlar ben yurtdışından ebaydan tohum satın aldım tam 1 ay geçti ama elime ulaşmadı bu durum için ne yapabilirim
Barkodunuz (tracking number'ınız) var mı ? Varsa ptt'ye girip bir göz atın,Yurtiçi sistemde görülüyor ise sorun yok demektir.444 17 88 adlı numarayı arayın onlar size ulaşmanız gereken yeri söyleyeceklerdir.USPS ile yani Amerikadan geliyorsa ve first class ise çok büyük bir ihtimalle kaybolmuştur,nerede olduğunu bilemezseniz.Mesela benim aldığım ürün barkodlu olduğu için yanlışlıkla Portekiz'e gittiği anlaşıldı ve sorun çözüldü.Kanımca yardım hattında barkodunuz olmadığı sürece bilgi almak çok zor ki barkodlu olduğu zaman bile zor.Siz yine de ebayden bir mesaj atın kendisine posta merkezlerinden yardım istesin.35.günün sonrasında da paypal adresinden dispute açın,makbuzunuzu silmemişsinizdir umarım çünkü işi hızlandıracaktır.Dilerim ki kaybolmamıştır ancak umudunuzu kesmeyiniz,benim ebayle 2 tane alışverişim oldu tohumlarım standart + tracking number ve bir tanesi de expressle geldi.Tohumlar 40 günde,Filizim 30 günde evime sağsalim ulaştı.

Çok yüksek bir mebla ödemediyseniz ve hala satın almak istiyorsanız tohumlardan benimle bir iletişime geçin isterseniz,uygun ve iyi bir satıcı buluruz.Çünkü ebayde bazı satıcılar çok iyi bazıları da çok kötüdür.Bir de ben İstanbul'da oturuyorum düşünün 30 günde geldi bana,yani size az biraz yolu da kalmış olabilir;umudunuzu kesmeyin.Ancak ben dün Ptt'nin düzensizliğine tanıklık ettim ve bu sistemle Türkiye'de kaç günde yolculuk yapar bilemiyorum;bir de Pttnin telefonları pek düşmez,düşünce de doğru dürüst bilgi vermez.

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön