View Single Post
Eski 19-01-2012, 20:03   #8
eymenekin
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 03-03-2011
Şehir: merkez
Mesajlar: 30
elma dilim patates

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tura Mesajı Göster
Sayın eymenekin

Elma dilim patatesler çok güzel oldu. Ama sirkeli suda yapılmadı. Sirkeli suyun sebebi nedir acaba.

Sayın Kiraz.

Kırmızı salçalık biberler bu yöntemle çok güzel oluyor. Fırından çıkartığınız bu biberleri sarımsak ilavesi yaparak zeytinyağın içerisinde muhafaza edin. Değişik bir tat elde ediyorsunuz.
sirkeli su şart değil tura,genel olarak sebzeleri yıkadığınız suya birkaç damla sirke eklerseniz mikropları öldürür. bu arada afiyet olmuştur inşallah salçalı, kabuğu soyulmamış sarmısak dişleriyle ya da kekikli... hepsini deneyin.

eymenekin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön