Sevgili mr duran..Üzüm üzüme baka baka kararır lafı tam yerini buldu..Çünkü maşaallah ben Kaptanzst. den korkar iken ...Siz de ondan taraf oldunuz

...
Efendim İstanbula kar yağarsa , biz tabii ki bando mızıka ile ortalığı inleteceğiz...kar görgüsüzleri olarak

.....Ne yapalım yani,; mübareği havada görebiliyoruz ancak.....yere düşmeden kayboluyor

Böyle de "" Her yerde kar var "" misali olunca ,bizi tutabilene aşkolsun.. O güzellik ziyan edilirmi ??...Değerlendirmeli değil mi efendim???...
Bizdeki balıklarda ; çocuklar büyüdükten sonra ..Kuyruktan kokmaya başladılar...Vallahi beni baştan çıkartan bu üç yaramazdır....Çünkü ben onlarla arkadaş gibiyim...Ve bana ikinci baharımı yaşatıyorlar..

Ehh zaten yaramazlık naturamda felaket derecede mevcut.....Ne yapalım dört deli ...Vur patlasın çal oynasın misali..
Biz dört deli bir arada olunca ,kimseye ihtiyaç duymayız...Bütün ahbap ve arkadaşlar, senin şu üçlüne bayılıyoruz derler...Bende onlarla bu şekilde mutlu oluyoruz...
Sevgili mr duran yazılarınızla beni öyle güldürüyorsunuz ki...Vallahi biz bu dörtlüye sizi kattık ...Haberiniz olsun efendim

Sevgiler ve selamlar...