Limon'un fotoğrafındakinden bahsetmiştim.
Biz aldığımızda çok acemiydik, şansımıza da köpek çok lider ruhlu çıktı. Önceleri oyun istediğinde ona uyuyorduk, yoksa paçamızdan yakalıyordu, keşke daha disiplinli olsaymışım. Şimdi bir şey istediğinde vermeyince, hayır diye kızınca bazen işe yarıyor ama çok istediği bir şeyse arkam dönük gitsem dahi ayağa kalkıp patileriyle omuzumdan yakalıyor. Çok iri olduğu için başa çıkmam da zor oluyor. Küçükken ensesinden tutuyordum ama artık o beni ensemden yakalıyor
Tecrübelilerden dinlediklerim, okuduklarım ve gözlemlediklerimle, onların karşısında sözlü davranmadan çok, duruşun çok daha etkili olduğunu gördüm. Yani bende en ufak çekingenlik, zayıflık hissettiğinde istediğini yapıyor ama omuzlarım dik ve kararlı durursam daha itaatkar oluyor. Önceleri bahçede oturduğum anda oyuna çağırmak için üzerime atlıyordu, şimdi dik oturuyorum, gelirken elimi kaldırıp avuç içimi gösterdiğim anda atlamaktan vazgeçiyor. Benimkinin bu kadar hareketli ve başına buyruk oluşu bebekliğinden belliydi, o da bizim acemi şansımıza oldu ama iyi ki oldu, o da ayrı renk kattı.