Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sevgili hk50, bu sabah da bahçenizde dolaştım, mesajları okudum.
Bir mesajınızda demişsiniz ki; bahçemi açıp açmamakta çok tereddüt ettim, öyle bahçeler var ki, benim bahçeme kim bakar?
İnanın, eğer bu doğal ve güzel bahçeyi bizlere açmamış olsaydınız hepimiz için büyük kayıp olurdu. Çok üzülürdük.
Doğal bahçeniz, anlatımınız kadar güzel ve doğal. Okumak, dolaşmak, fotoğrafları incelemek hepimize çok keyif veriyor, bunlardan bizi nasıl mahrum edecektiniz ki?
Allah sağlık ve uzun ömür versin. Bileğinize güç versin, siz de bizlerle paylaşın bu güzellikleri.
Bizler; doğa sever, bitkilerle haşır neşir olmayı gönülden arzu eden insanlarız. Kimimiz balkon ve teraslarımızda, kimimiz elimde olan bahçelerimizde bu tutkularımızı hayata geçiriyoruz.
Bahçesi küçük olanlar ona göre, büyük olanlar ona göre bitkilerini yayıyorlar. Ama hepimiz özenle ve istekle uğraşıyoruz ve birşeyler meydana getiriyoruz ve bununla da gurur duyuyoruz ya o bile yeter.
Yetiştirip de eş dost ve çocuklarımızla paylaştığımız sebzeler, meyveler, çiçekler, gönderdiklerimizden çok bizleri mutlu etmiyor mu? Onlardan gelen bir teşekkür bile bizleri gururlandırmıyor mu, bak işte bunları ben yetiştirdim demiyor muyuz kendi kendimize?
Allaha şükürler olsun ki böyle güzel hisler içindeyiz, böyle güzel uğraşlarla vakit geçiriyoruz.
Gazetelerde okuduğumuz (hatta okumak istemediğimiz), TV.de gördüğümüz kötü haberlerden, olaylardan bir nebze uzak kalmak bile büyük nimet bizlere. Hele bu yaşlarda olunca.
Size sağlıklar, huzur ve mutlulukla, sevdiklerinizle beraber bol çalışmalı, bereketli günler dilerim.
|