ya benimkiler neden sırık gibi küçük yapraklıda, seninkiler budur ve yaprakları kocaman???
az su ver dediler neredeyse damla damla saksının altındaki kaptan suluyoruz. bir çok filizim öldü. ama 2 tane daha yeni çıkanlar var bende seninkiler gibi yapmak istiyorum ne yapmalıyım.[/QUOTE]
Benim saksım şu anda bile dışarıda duruyor.Yazın saçmıştım tohumları.Saksım güneş görmeyen bir yerde susuz geçirdi tüm yazı.Sonbaharda sulamaya başladım yavaş yavaş, balkona hafif güneş gören biryere aldımilk önceleri.Bu hale geldiler.
Sizinkiler gölgede ve sıcakta büyüdükleri için bukadar uzun olmuşlar.Eğer birden bire dışarı koyarsanız kaybedersiniz yavruları...
Size nacizane tavsiyem bol güneş gören bir yere soğuğa koyun .Ama alıştıra alıştıra yapın bunu .Birden bire değil .Birde yağmur suyu biriktirebilirseniz vitamin olur kanısındayım.
Ankara havası ve ereğli havası arasında ki farkı gözönünde bulnudurmak gerekiyor tabii.Ama deneme yanılma yoluyla öğreniyoruz herşeyi.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Kolay gelsin.Bol çiçekli günler...