View Single Post
Eski 12-01-2012, 22:54   #762
SerDag
Ağaç Dostu

SerDag's Avatar

Giriş Tarihi: 29-10-2009
sayın Mine hanım, forumda bize de vakit ayırdığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. benim gardenyamda 1 aydır taze yaprak iki kenar ve uçlarında kahveleşme var. sabit bir hızda ilerliyor. aslında üzerinde tomurcuklar da var. yani bitki sağlıklı mı değil mi anlayamadım şu haliyle. bir ara fazla sulamıştım, bu 1 ay içinde.

bildiğiniz torfa dikili gelmişti ve tomurcukları çiçekleri bitmeyince doğru dürüst bir toprağa geçiremeden kış geldi.

peteklere uzak, güzel bir sabah ışığı alıyor salonda ve geceleri pencerelerden biraz soğuk sızmakta. bazı geceler forumda bir üyenin önerdiği içi fısfıslanmış büyükçe bir poşet geçirip sabah çıkarttım çok hızlı taze yaprak verdi. ama kahveleşme devam edince sanırım o işleme ara vereceğim.

yazın balkonda çok mutluydu. arada Vilmorin sıvı gübre veriyorum çünkü tomurcukları varken alttaki yapraklarını yiyip bitiriyordu. ama onu verebilmek için de sulamak gerektiğinden artık çubuk gübre sapladım. resimleri ekliyorum. sağında solunda zararlı böcek aradım ama görünürde bir şey yok.

çok teşekkür ederim tekrar.

Eklenen Resimler

SerDag Çevrimdışı   Başa Dön