View Single Post
Eski 12-01-2012, 21:04   #377
Uzaylı
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Sayın Lilium; Bir süredir sayfaları açık zihinle takip edemiyorum. Anlık fırsatlarla nete girip bakıyoruz. Açık bırakıp, fırsat buldukça okumaya çalışıyoruz. Gördüm ki sayfanızda da çok kıymetli bilgiler birikmiş. Bunları ders niteliğinde tekrar tekrar okuyup faydalanmak istiyorum. Hele de budama gibi bizim elimizi titreten konuları video ile anlatma fikri çok hoşuma gitti. Ağaçlar nette verilen her bilgi verenin sadakası olsun dilemek geldi içimden... Çünkü bir çok kere yanlış yapmaktan kurtuluyor ve zamandan kazanıyoruz. Dilerim, biz de verdiğimiz bilgiler ve anlattığımız tecrübelerle başkalarına faydalı olabiliriz. Çevremizde bir çok bahçesi olan komşumuza bakınca, Ağaçlar.net ialesinden olup, farkımızı hissetiğimizde kendimizi daha bir güçlü hissediyoruz. Gerçekten de bilgiyi öğrenmek ve sonrasında onu hayata geçirmek ve yön vermek hayatın özeti... Gelen desteklerle gaza gelmek te cabası...

2012 ve sonrasını, sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu, bereketli ve uğurlu yaşamanızı dilerim...

Saygılar, sevgiler...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön