Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sabah
Merhabalar,
Bu bahar bahçede değişiklik yapmayı düşünüyordunuz. Yapacaklarınızı düşünmeye, planlamaya başladınız mı?
Ben de ilkbahara hazır girmek istiyorum, sizden kopya çekmek için soruyorum  .
|
Merhabalar,
Sevgili Sabah
Bu sene bahcede yapılacak en önemli işimiz damlama sulama sistemini kurmak olacak.
Her gün farklı bir fikirle uyanıyorum.Evin inşaat zamanı her gece bir odasını düzenler dizayn eder bi rahat uyuyamazdım.Eve yerleşince oh dedim rahat uyuyacağım,ama şimdide rüyalarımda tohum ekiyor çiçek yetiştirir oldum.Beden uyusa bile ruhum hep bahçede oluyor.
Bahçenin bir köşesini kaya bahçesi haline getirmek istiyorum.Çimenin durumuna göre yonca ekimi yapılsın istiyorum.Çimenli olan kısımda ortalarda 3'erli grup olan gülleri kenara alsakmı diye düşünüyorum.Çardaktan çıkış kısmına ferforjeden yapılacak olan sarmaşık gül için sundurma tarzı bir çiçeklik yaptırmak istiyorum,bauhause da satılan süs havuzundan ön kısıma yerleştirip içinde nilüfer yetiştirmek istiyorum(Ankara şartlarına uyarmı diye saatlerce formu okuyorum) ,,,,,,,,,of of.......çok şey istiyorum.......
Bahar ayının başlangıcında bir liste hazırlar bi gün buluşur planı detaylı görüşürüz inşallah.
Sevgiler.