View Single Post
Eski 11-01-2012, 18:08   #887
hanndan
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı Mesajı Göster
Sevgili hanndan; İzmir'liler için çok ilgi çekici fotoğraflar eklemişsin. Ellerine sağlık. Yakın çekimlerde buz nakış gibi işlenmiş sanki. hele çitleri, hiç boşluk bırakmadan sarmaları ilginç geldi. Ee siz tecrübe etmişsiniz; bitkiler de bu durumdan sağlıcakla çıkabiliyorlarsa, geriye sıcak bir kahve ya da çay ile keyfini çıkarmak kalır. Doğanın ne güzel detayları var, kayıtsız kalmak mümkün değil...

Bahar dediğin çabucacık gelir. Öncesinde de bir sürü hazırlık lazım. Ben maratona başladım. Zira yeni bahçelerin bir sürü işi var. Birde acemiliklerimiz. Ustalar çay kahve ve karla gevşeye dursun bizim yol almamızlazım değil mi? Bir de bakmışlar yanlarında bitivermişiz.

Kolaylıklar diliyorum. Sevgiler...

Bu arada 2012 yılı ve tüm yaşamına, tüm sevdiklerinle sağlık, mutluluk ve huzur eşliğinde çok çok güzellikler sığdırabilmeni dilerim...
Sevgili Uzaylı,öncelikle teşekkür ederim beğeniyor olmanız benim için bir zevk.

Sonbaharı hissettiğim zaman, kış öyleki gözümde büyüdü.Sanki hiç bitmeyecekmiş gibiydi neredeyse kışı yarıladık bile, günler çok çabuk geçiyor.
2 gündür kar yağışı her yeri bembeyaz yaptı,bugünse öyle güzel bi güneş vardı ki karlar eridi,birden içim kıpır kıpır oldu.Sanki baharı karşıladım gibi.
Maratona bende her gün yeni fikir ile başlıyorum,yaza planlı gireyim derken plansız yazı geçiricem heralde.
Ustaların tecrübeleri ile bizde alıcaz o yolu inşallah.Ama ne kadar da calışsak bahcenın kendine gelmesi için en azından bı 5 seneyı gözden çıkarmak lazım diye düşünüyorum.Daha yolumuz uzun gibi

Yeni yıl dilekleriniz içinde cok tesekkür ederim.İnşallah o güzellikleri sığdırabilmek hepimize nasip olur.Sevgiler

hanndan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön