View Single Post
Eski 10-01-2012, 13:05   #921
feyzon
Ağaç Dostu

feyzon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi harnıp Mesajı Göster
Herkese Merhabalar,
Bu siteye Kıbrıs'dan üye oldum.Bu siteyi keşfetmekten ve üye olmaktan cok mutluyum.Sizlerin soruları ve dialoglarınızla balkon bahceciliğinde çok çok yeni olmamam rahmen pek çok şey öğrendim. Minik pencere ve balkon bahceciliğim için ilk adım olarak maydanoz , gollandıro tohumu ektim, taze soğan fidesi aldım, birde çilek fidesi aldım ve ayıca çilek tohumu da ektim. Çilek toğumunu fidelemek için pek olumlu şeyler okumasamda deneysel içgüdülerimle hırs yaptım sanırım. Dilerim bende sizler gibi elde edebildiğim meyve ve seblerimi fotoraflayım siteye eklerim. Şimdiden çok heycanlıyım ve bana çok keyif veren bir terapi olduğunu düşünüyorum.

Herkes Saygılar
Sayın Harnıp selamlar
Çilekler tohumdan yetişebiliyor. Özellikle yaban çileğinin çok yüksek bir çimlenme oranı var. Ancak normal çilekten de bir kök yetiştirdim bu yıl. Ağaçlar net gerçekten çok güzel bir site. Deneyimlerini paylaşanlar ve özellikle konunun uzmanı kişilerin çok güzel bilgileri var. Size bol ve güzel hasatlar. Sabırla ve gayretle çok güzel şeyler başarılabilir. Selamlar.

feyzon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön