Sevgili Selenn,
öncelikle inanılmaz güzelliklere sahip olduğunuzu ve onların bu güzellikleri için gösterdiğiniz çabanıza hayran olduğumu söylemek isterim. Tüm sayfaları bitirdikten sonra bunu yazacaktım ama aşağıdaki Sevgili AizoaceeFAN'a ait yazıyı görünce aklımdakileri paylaşmadan edemedim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi AizoaceaeFAN
Sayın selenn, çok şanslısınız. Bayıldım bütün çektiğiniz karelere. Sabah sabah içim açıldı, size ve eşinize teşekkür ediyorum bu fotoğraflar için. Son resim hakikaten de tam anlamıyla muhteşem. Lithopslara ise dayanamıyorum orda olsam elimde yüzlerce olsa bile yine alırdım. Dakikalardır keyifle izliyorum acaba ne zaman Türkiye'de böyle kaktüs ve sukulentlere ait fuarlar olacak merak ediyorum. Umarım bizler de kendi vatanımızada böyle fuarlar görebiliriz.
|
Ben kaktüs ve succulentler konusunda sanırım aranızda en çömez aşığım

o yüzden eğer söyleyeceklerim mantıksız olur ise beni affedin lütfen. Sevgili Selenn'in eklediği fuar fotoğraflarına bakınca aklıma o beklediğimiz fuarı neden biz kendimiz yapmıyoruz diye geldi. Hepimizde farklı türler var. Hemen hepimiz bu güzelleri yetiştirip üretiyoruz da. Birbirimizle bir şekilde paylaşıyoruz da. Ama sitemize üye olmayanlarla veya paylaşıma girmeye çekinen kişiler vs düşündüğümüzde, hatta hepsini bir yere bırakalım bu merakı ve sevgiyi yayma adına böyle bir şey yapamazmıyız. Açık alanda bile her ağacın altında birinin standı olacak şekilde fuarımız olsa güzel olmaz mı mesela