Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi whoiam313
Saçmasapan oldugunu düşündügümüz ürünleri eleştirme hakkımız yokmu?
|
Tabii ki var...
Alıntı:
ben bir çiftçiyim.b5a ile yazışmaları takib ettim.buna benzer diger ürünleride inceledim.az daha kullanmaya karar vermiştimki birtakım küçük sebeblerden dolayı tarafsız diye nicki olan kişinin forumdan uzaklaştırıldıgını gördüm.adamın ufak tefek sayılacak yanlışları ve hataları olabilir ama karı zararından çok çok fazla oldu.ama atılması forumun tarafsız oldugu yönündeki düşüncelerimi zedeledi.içimde burada ticari firmalardan kar payı alan birileri kollanıyormış imajı dogdu.adam birçok dogruları paylaştı bence.
|
Böyle bir giriş yaptınız...
Devam ediyorsunuz...
Alıntı:
Dünkü sefil çinliler bugün memleketleri gelişsin diye, icad üzerine icad, buluş üzerine buluş derdinde. Bizimkiler ellerine geçirmiş oldugu birkaç çakma hormon ya da benzeri ithal pisliklerin içerisine birazda kendileri sıradan absürd şeyler katıp buluş diye ortalıga çıkıp kendi milletini kazıklamaya çalışıyor. Yaptıklarını ortaya döken biriside çıktımı dört bir yandan üzerine çullanıp onu güvenilmez, adi ilan edip afaroz ettiriyorlar. (örnek: şu tarafsız nick li kimse,tanımam ama dogruydu bence nedenmi? O konuşunca hepsi kurudu kaldı.Adam işin kurdu gibiydi sanki )
|
Bu konunun
43, 44, 45, 46 sayfalarında
tarafsız kullanıcı adlı üyenin yazıları duruyor. Benim ne kadar ve neden konuya katıldığım da oradaki yazışmalardan belli...
Okumuyor musunuz, okudunuzu anlamıyor musunuz?