View Single Post
Eski 05-01-2012, 19:22   #1202
delete61
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-04-2009
Ablacım bebişler ne kadar güzel çıkmışlar, çok sağlıklı görünüyorlar. Ellerine Emeğine sağlık. Mantar ilacını bende atlaslarda kullanmıştım biliyorsun, atlaslarımdada aynı lekelenmeler oldu eyvah dedim heralde mantar ilacını çok koydum şimdi ne yapacağım ben, onlara yarardan çok zarar ettim atlaslarımı kaybedeceğim, derken ertesi sabah fıs fısla sadece su ile yıkadım fakat çıkmadı hala aynı duruyorlardı, bir daha yıkadım fakat baktım kene gibi yapışmışlar gene çıkmadı, artık tek çarem onları takip etmekti. Sonuç hala elimde çok güzel mantardan arınmış benekli benekli atlaslarım var. birşey olmadı sadece lekeler gitmiyor. Sileyim dedim fakat yapraklara zarar verebilirim düşüncesiyle ellemedim. Sağlıkları yerinde olsun bana güzel güzel çiçekler açsın o bana yeter. Lütfen üzülme ben bir zararı olacağını düşünmüyorum. Hatice hanımın dediği gibi bende katılıyorum ziraat mühendisi arkadaşın sizi uyarması gerekirdi (belkide unutmuştur) uyarmamış hata yapmış, ona bir danışsanız, belki böyle durumlar için bir çözümleri vardır.

delete61 Çevrimdışı   Başa Dön