View Single Post
Eski 05-01-2012, 00:44   #1185
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili Asu hanım,
güzel düşünce evet, bende kendimi öyle teselli ediyorum kimlerin dostluğunu paylaşıyorsa Sevgi ve Hoşgörüyle karşılansın herzaman için. Özellikle yavrularda hoşgörü çok önemli çünki. İlk 1 yaş öncesi ben neler çekmiştim 2 tane büyüttüm, tahammül çok zor oluyor.
Yavruyu çalanlar için ne beddua lar yapıyorum bilemzsiniz. Şirin'in neler düşündüğünü kimbilir dili olsada konuşsa. Yavrunun 2 tanesini uçakla Karadenize göndermek için aldığımda, kapıdan çıktım tam merdivenlerden inekcektim Şirinle pencereden göz göze geldik o kocaman gözleri sanki iyice büyümüştü, bazen aklıma geliyor anlık o bakışmamız. İster istemez insan kendini suçlu hissediyor. Yavrunun ikisinide kucağımda, 2. vitesle 5 km yol gittim. Ağlamamak için kendimi ne kadar tutsamda dönüşte çok ağladım. Şirin döndüğümde hiç olumsuz tepki vermemişti, yinede ben bazen böyle aklıma gelince üzülüyorum.
Bizler hep Köpekler belli bir süre Annelik yapar sonrada terkeder diye biliyorduk aslında öyle değilmiş.
Ev ortamında hayatımızın bir parçası olan lar sokaktakiler gibi olmuyor. Koruyucu Anneliklerine hep devam ediyorlar çünki...

Güzel Temennileriniz için çok Teşekkür ederim.
Hayat devam ediyor acısıylada tatlısıylada olsada elimden bir şey gelmiyor. Hoyalarımız Şirin'imiz ve duyarsız komşularımızla günlerimiz geçip gidiyor...

Düzenleyen missmenas : 05-01-2012 saat 00:47 Neden: kelime hatası
missmenas Çevrimdışı   Başa Dön