Sevgili pembeğül,
çok güzel gelişim göstermişler ellerine sağlık. isimlerini hepsinin yazmamışmıyım. Ben gördüğüm kadariylen,
1. kare Hoya obscura
2-3. kare Hoya pubicalyx
4. kare Hoya lacunosa
5-6. karede Hoya kerri
Hoya kerri ve lacunosada sulama yaparken cimri davranmalısınız, fazla sudan hoşlanmayan tür bu ikisi.
Kış aylarında hala hoya gönderimi yapan Arkadaşlarımız var duyum alıyorum. Çok riskli kesinlikle baharı beklemek gerekiyor yeni gönderimler için. Kargo taşımacılığı hala bizde karayoluyla yapılıyor maalesef.
Saksı değişimi için baharı bekleyebilirsiniz sakıncası yoktur ama değişirsenizde bahara kadar kök gelişimini tamamlarlar yeni saksılarında ve bahara hızlı girerler. Benimkisi bir öneri sadece...
Teşekkürler misafirlerim için

Dilerim çiçeklerinide sürgünleri kadar hızlı verirler
Sevgili kedicik Teşekkür ederim, bu akşamki telefondaki hoş sohbetin için...
Sevgili Manolya (Asu hanım),
Dilerim en kısa zamanda dileğiniz gerçekleşir... Dünyanın en güzel Duygularından bir tanesi evde Candostumuzun olması... Maalesef Ballı Kızımızdan hiç bir haber yok. Şirin hala kapının önünde yatıp bekliyor, ona baktıkça ve böyle gördükçe içim parçalanıyor
Sevgili sakdag,
Hoya carnosa hayata bağlanmış, yakın bir zamanda sürgün vermeye başlar ve Baharla birlikte bol yaprak çıkartır sürgünlerinde şimdiden sardırma çözümünü ve kalıcı yerini belirlemeye başlayabilirsiniz. Sihirli saksınıza arada bir fısıldayın bence sürgünlerinde bol çiçek olsun diye

Resim eklemek istiyorum ama sürekli hata veriyor...
Ah Bahar bir gelsede yeni hoyalarımızın kıpırtılarını birlikte keyifle izlesek... İsteklerimiz hiç bitmez biliyorum ardındanda en önemlisi çiçeklerini bir görsem diyeceğiz