View Single Post
Eski 31-12-2011, 10:06   #72
hk50
Ağaç Dostu
 
hk50's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2010
Şehir: Niğde
Mesajlar: 2,914
Bu gün son.Yarın yeni bir gün.Yeme içme Eğlenme (Aksini yapıyoruz) ile uğurlayıp,karşılıyaçağız.Bazılarının haberi olmuyaçak,bazılarının yeni miladı olaçak.Lafı uzakmıya gerek yok.
TENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. (Eski yıl ne olaçak?) Bir daha gelmemi deneçek.Hepimiz çok arıyaçağiz.çok yalvaraçağız.Aman ben ettim sen etme diyeçeğiz.Ama nafile.Ömründe bir kere 2011 yılı sana gelmiş ve gidiyor.Sonsuza kadarda gideçek.Kimimiz çoçuklarımıza kimimiz torunlarımıza.Kimimizde bundan 40 yıl kadar önce yani 2011 yılında diyerek söze başlıyaçak.
Bende öyle bir yıldan Fi tarihi denebilir.Bir anımı anlatayım.(Yılbaşı )
Benim bir amca vardı.(Arab Ahmet)Bir dönem köyün ileri geleni.Şehire (Niğde)taşınmak.Netiçe Züğürt ağa.Kendini alkole verme.Rakı içmiye parası yok.En ucuz içki Şarap,şarap yoksa(O dönem) ispirto içine ilave katkılar yaparak alkol yapmak.(Rahmetli diyelim.her ölen için böyle denirya) Kafayı buldumu karşısında kim olursa olsun farketmez.Geçmişini anlatmıya başlardı.Fakat şarhoş olduğu için kimse dinlemezdi.Bunun farkına varan amcam Elini kullağına atar bir uzun hava (Kendine göre) .
Gece gündüz dalıyorum ben fikre eeeeee
Vallahi dostlar deli olaçağım ımımımım
Söyle sevdiçeğim,geleçeğin yerleri iiiiii (Gençliğe diyor)
Uzanıp önüne yol olaçağım. ımımımımı.
Der ve keser.Sonrada sızar.

Saygılar.Hürmetler.
Yeni yıl kar sever.Köydeki bahçemden

Eklenen Resimler
     

Düzenleyen hk50 : 31-12-2011 saat 21:08 Neden: Cümle düzeltme
hk50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön