View Single Post
Eski 29-12-2011, 21:10   #296
zenfree
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emily14 Mesajı Göster
kesinlikle öyle sevgili hozat teşekkürler,

bugun hızımı alamadım veeee Ümit çiçekciliğe gittim sanıyorum evdeki 12 sukuletime (ki ilk başlangıç sevgili ardaboradan geldi, o vermişti ilk ik tanesini) ek olarak 15 tane daha aldım kendime çoooook güzel bir yılbaşı hediyesi almış oldum ama gu guzel arajmanlardan yaptıktan sonra ekleyeceğim fotoğraflarını kısmetse...
Sevgili emily14, sukkulentler konusunda duyduğunuz heyecana aynen katılıyorum. Doğada çektiğiniz fotograflar çok güzel. Belli ki fotograf çekmekte ustasınız. Kutluyorum sizi. Bu fotografların nerelerde çeklidiğini doğrusu merak ettim.

Doğadan bitki almak konusuna gelince, ben almıyorum. Sadece daha önce yetiştirdiğim ve çok bulunan bir sedum türünü almıştım. Ama iyice ustalaşmadan ve gördüğüm türün bakımını bilmeden asla almayı düşünmem. Ayrıca ender bir tür olmasından korkarım.

Yukarıda alıntı yaptığım mesajınızda bir sürü bitki alığınızı yazmışsınız, güle güle büyütün. Hatta onları " kendi sayfanızda" paylaşın biz de büyümelerine, sorunlarına, çiçeklenmelerine tanık olalım. )

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön