View Single Post
Eski 29-12-2011, 00:08   #59
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mitat10 Mesajı Göster
sevgili lilium abim bu başlık konu içeriğini pek anlatmıyor gibi geldi bana.Özürdileyerek daha dikkat çekiçi bir başlık ola bilirmiydi acaba.
Sevgili mitat, bu başlıkta daha tecrübeli üreticilerin kendi aralarındaki konuşmaları fikir alış verişleri ürün değerlendirme ya da ekmiş yetiştirmiş ürün alma düzeyine gelmiş tecrübelerini paylaşmak, yeni başlayanların sorularıyla bölünmesin ve yeni başlayanlara da fikir verme açısından ha böyle yapmış başarılı olmuş, böyle yapmış başarısız olmuş, ya da, ha bak şu kadar ağaç yetiştirmiş şu kadar gelir elde etmiş gibi fikirler oluşsun diye en az üç yaşında kapama bahçesi olanlar dedim, aslında düşüncem beş yıldı, beş yıl daha iyi olurdu, beş yıldan önce verim pek olmaz, hem de beş yıllık bir tecrübe okuyuculara üyelere de çok fikir verir, fakat bodur elma (vs) üçüncü yılda da verime başlıyor o nedenle üç yılı uygun gördüm.

Tabi ki, daha iyi fikirleriniz olabilir varsa yazınız, fikirden fikir doğar, o daha uygun bulunur öyle yaparız, sonuçta sitemiz bilgi paylaşım sitesidir, olumlu fikirlere bilgilere her zaman açığız.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön