Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mitat10
sayın lilium abim şimdi biz kurutma makinası üzerinde çalışıyoruz.Bunun hakında düşünçelerin varmı?Gönende özsu diye çeltik kurutma makinası yapan bir firma varmış.Tanıyormusun?Bize yardımcı olabilirmi acaba .yurdışından bulduğum makina örneklerini ceviz soyma makinası yapıyoruz başlığı altındaki yere koydum gördün mü ?
|
Evet, Gönen'de çeltik kurutma makinaları yapanlar var, bu makinalar kapasite olarak sanırım on ton cıvarında, fiyatları da baya yüksek, bana daha küçük bir şeyler lazım olduğu için ben gidip hiç görüşmedim, bu konuda çok da acelem yok, hele şöyle büyük miktarlarda verim alalım daha küçük bir şeyler düşüneceğiz.
Yurdışından bulduğun örnekleri gördüm bir nevi çeltik kurutma makinalarına benziyor, güzel bir örnek üzerinde durulmalı, kullanıcının kapasite miktarına göre küçüğü büyüğü yapılabilir, o örnek bence çeltik kurutmalardan daha kullanışlı ve ekonomik olur yapılabilir gibime geldi.
Basit bir makinaya benziyor bunu kendimiz de yaparız, iç görüntüsünün fotoğrafı var mı? Varsa daha iyi bir fikir sahibi olma imkanımız olur.