Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakdag
Satı hanım, ama bu turuncu - kırmızı açan aşılı kaktüsünüz çok güzel.... Rengine hayran oldum, bayıldım, biraz da kıskandım  Bol bol fotoğrafını yayınlayın lütfen, açan aşılı kısmın ismi nedir acaba?
Bir de bir şey daha sormak istiyorum müsadenizle, 203. mesajınızdaki ilk fotoğrafta yeşil bir kaktüs gövdesi var, soldaki saksıda; acaba bu bir atlas mıdır yoksa aşılı bir kaktüsün aşı bölümü kopmuş, anaç gövdesi midir? Hep merak etmişimdir aşılı kaktüslerde bu yeşil anaç gövde ne kaktüsüdür diye? Bir arkadaşımın aşılı kaktüsünün aşı bölümü kazara kopunca gövde bir süre sonra sürgün verip gelişmeye başlamıştı, sonra ağırlığına dayanamayıp pencereden düşüp parçalanmış.  Atlasa çok benziyordu.
|
Sevgili sakdag, çok teşekkür ederim kıskanmayın bu türler yavruluyormu bilimiyorum, yavrularsa ilk sana gelir

Evet atlas, sanıyorum kaktüs aşısını atlasa yapıyorlar, dediğiniz gibi aşı bölümü koptuğu için altı atlas işte.
Aslında bende merak ediyordum, altı atlasa benzediği için benim merakımıda sevgili beetticim gidermişti, geçen yıl bana gelmişti atlasın aşılanıp aşılı kaktüs olduğunu o söylemişti sağolsun.