Sevgili Yücel;
Yine güzel yüreğinden kopan, insanları mutlu etmek için özenle seçtiğin cümlelerinle ve haberlerinle, benimde gönlümü okşadın. Teşekkür ederim.
Benim durumumu, özellikle benim gibi iki taraflı git-gel yapmak zorunda olan arkadaşlarımda daha kolay anlarlar. Oradan gelince, buradada bir süre temizlik, yerleşme, eksik giderme, yer yer onarım
vb. işlere koşturmak gerekiyor. Neyseki bitirdik artık. Pazar günüde fuara giderek İstanbul' da ev dışına ilk defa çıktık. Alcen ve Manolya ile tanıştık. Gerçekten agaclar net ailesi çok elit bir aile. Zaten Alcen ve onun gibi yeni bahçe sayfası açan arkadaşlarımızın bahçelerini ziyaret etmem gerekiyor. Burada bolca vaktim oluyor yazmak için.
Kaktüs toplantısı ile ilgili organizasyonu, forumda sadece fuar başlığına odaklandığım için, gözardı etmiş olacağımki, sizlerin orada olacağınızı hiç bilmiyordum. Yoksa birlikte olmak için kesinlikle katılırdım. Sonradan başlığı ve fotoğrafları gördüm. Fuarda görüşebileceğimizi umarak kendimi teselli ettim.
Gözlerim Sevgili Satı ve seni aradı. Tabii gelmediğinizi farkettim. Olsun, sağlık içinde olalımda, daha çoook bir araya gelme şansları yakalarız.
Geçtiğimiz ay internette gezinirken, travers satan bir firma ile kasrşılaştım. Sen aklıma geldin hemen. Ama seninklierin ''eskitilmiş'' olduğunu düşünememiştim.
Yine yaratıcılıklar peşindesin. Bizi yeni sürprizler beklediğini, bahçendeki bir mesajında okudum sanıyorum. Sen değme ustalardan usta, sanatkarlardan sanatçısın. Eline, beynine, vücuduna sağlık.
Bahçem için beş yıldız verildiğini senden duydum, başlığa baktım ve gördüm. Katkısı olan herkese teşekkür ederim. Gururum okşandı. Artık bu yıldızları haketmek için, daha güzel şeyler ortaya çıkarmam gerekecek.
Herşey o güzel gönlündekiler gibi olsun.