Fevkalade bir Pazar günüydü, üç gecedir uykusuz olmama rağmen sabah erkenden kalkıp hazırlandım.
Sayın Osman45 sağolsunlar beni Akmerkezin önünden aldı, yolda Cemo ve Alcen de dahil oldu bizlere, en son sayın Ankstel(dilerim yanlış yazmadım

)i de alıp fuara girdik.
Yni hepimiz de cennete düşmüş gibi olduk, ne tarafa baksanız çiçek, biz daha ne isteriz ki

Geceden hazırladığım fotoğraf makinamı evde unuttuğum için kendime bolca kızdım tabi, gördüğüm her şeyi fotoğraflamak istiyordum.
Ne yazık ki, pek çok stantta satış yoktu, yine de bir yerden hepe aklımda olan kırmızı sundaville bulup aldım, üstelik kocaman bitki 5 tl. idi.
Ah ben Mersin'de olacaktım ki, neler neler alırdım, taşımak sorun olur diye sadece baktım çoğuna.
Yine de verimli bir gündü, Asya lale stanttaki dahlia, nergis, glayöl paketlerini ücretsiz dağıttı.
Sevgili Jezebel'in aldığı güllerde aklım kaldı, fiyatı 10 tl. beş tane gül beğendim ama almadım, satıcı ile anlaştık Mersin'e döndüğümde kargo ile gönderecek.
Öyle çok bitki beğendim ki, beğendiklerimi almaya kalksam küçük bir kamyoneti doldururdum her halde

)
Tam gezinin ortasında ekip Çengelköy'de bir kaktüs serasına gitmeye karar verdi, ben biraz daha dolaştım.
Derken küçük Ege'nin karnı acıkmış uykusu gelmiş(tturt un yakışıklı oğlu)ben de onlarla döneceğim için fuardan ayrıldık.
Bütün gece rüyama girdi çiçekler.
Bu güzel geziye katılmama yardımcı olan sayın Osman45, sayın tturt, sizlere çok teşekkürler ediyorum.
Hepinize gönül dolusu sevgiler.