Sevgili ağaçlar.net üyeleri,sevgili dostlar bü toplantılara şu an'a kadar hiç bir katkım olmadı,ben bu güzel organizasyonlara katkı sunan başta Güler hocam ve tüm emeği geçenlere en içten minnettarlığımı sunarım lütfen kabul ediniz.
Ayrıca bizleri İstanbul'da yanlız bırakmayan taa uzaklardan gelerek bizleri mutlu eden sevgili dostlarımıza çok teşekkür ediyorum.
Sevgili Güler abla dan gelen komut üzerine''ekibini topla camo''dendiği an dan itibaren bizim ekip tam tekmil emir ve görüşe hazır oradaydık

Ekibi merak eden arkadaşlara;Satı,cemo,Fatma Sunay Alcen,manolya,yeni üyemiz(ismini ağzından kerpetenle aldığımız)

Fatma ablam'ın ağabeyi sevgili hocamız ve kambersiz düğün olmaz misali bendeniz keloğlan toplantıya renk kattığımızı umuyorum.(ekip sağlam)

Böyle güzel dostlukları yaşayacağımız ve çok değerli bilgileri bizlere aktaran tecrübeli arkadaşlarımla da bundan sonra birlikte olmak için bir başka toplantıyı heyecanla bekliyor olacağım:
Yeterki Güler hocam ekip toplan borusunu çalsın yeter;bizler katkı sunmaya hazırız

Ayrıca ekibimize yakın ilgisini esirgemeyen Nevsune hanıma ayrıca teşekkürü bir borç bilyorum