View Single Post
Eski 19-12-2011, 00:58   #169
cemo
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Bir saat önce evimize vardık. Çantamı merdivene attığım gibi, poşetlerden sukulentlerimi çıkartıp merdivene dizdim. Dünden beri havasız kaldılar yazık. (gecenin bir vakti olmasa hepiciğini dikmeye de kalkardım ya)

İki günlük İstanbul maceramızın kısa özeti.

Sabah 4.30 da İts. a vardık. Ataşehir de otobüsten indik, servisle Kadıköy e vardık. Sabahın 5 i oldu tabii. Vardık ta İlk vapur Karaköy e ve saat 6.15 te. Sokakta bizden başka insan yok.
İskeledeki bir büfe acıktı, birer çay içtik ve oturup vapur saatini bekledik.
Karaköy vapuruna binip karşıya geçtik. Güneş doğmaya başlamıştı ve görüntü harikaydı. Eminönüne geçmek için köprüye geldiğimizde, balık tutan insanları izlemek güzeldi. Köprüyü gecene kadar güneş doğmuştu.

7.30 da Eminönü çiçekçilerinin önündeydik. Allahtan 2-3 çiçekci acık. 10 a kadar o çiçekçilerin etrafında kaç tur attığımızı söylemiyeyim.)
Bir tur daha atmaya niyetlenmişken Güler hanım ve Selenn i görünce çok sevindik. Peşpeşe diğer arkadaşlarımız da geldiler. Birlikte son bir tur atıp Eminönünden ayrıldık.
Pidepark ta bizi gülen yüzü ve güzel gönlü ile sevgili Müjgan karşıladı. Bir anda masalar birleştirildi ve tüm dostlar masa etrafında birleşti.
Hoş sohpetler eşliğinde patlıcan kebaplar midelere indi. O kadar cok yemişim ki, çatlayacaktım
Sevgili selen ve ankstasel (Umarım nick i doğru yazmışımdır)kaktüs ve sukulent hakkındaki bilgilerini bizlere aktardı sağolsunlar.
Ayrılık vakti geldi ama ayrılmak ta çok zor Beşiktaş otobüs durağına arkadaşlarımızla yürüdük. Onları yolcu edince, kaldık gurbetçi dörtlü.(nevsune, feriha alcen ve ben) Biraz dolaşıp çay içmeye oturduk, sohbet eşliğinde güzel zaman geçirdik ki, yine ayrılık vakti. Onları da yolcu ettikten sonra öğretmenevine döndük.

Sabah sevgili Osman45, Adalet ve anktasel ile buluşup fuara doğru yola çıktık.
Fuar güzeldi, dostları görmek ayrı güzeldi. Güzel olmayan, beğendiğim bitkiyi alamamaktı Hele de o japon gülleri hala gözümün önünde, ağlamak istiyorum...hü hü hü

Klavyeye düşeceğim birazdan, Arkası yarın diyerek burada bırakıyorum şimdilik)

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön