fuarı ben de geniş ve çok çeşitli buldum, önceki senelerden çok daha bitki-çiçek-sera-fide-ürün vardı. hatta 3 salon, yoruldum bile hepsini gezmekten.
satış bazı standlarda vardı, bazılarında yoktu. fiyatlar ehh çok ucuz diyemeyecegim. orta karar, afrika menekşeleri çogu standta 5 tl'ydi. 1 adet lale soganı 1 tl, bir yerde nergis soganı gördüm: fuarın en ucuzu buydu 50 kuruş
alabilenler elbette ürünlerden aldılar, artık tanıdıkları mıydı, istedilerde mi verdiler bilemiyorum. belediyenin standında lale soganı olan bir hediye çantası verildi.
1 standta çam fidesi aldım. sadece sogan'lardan olusan bir stand vardı, yerli yabancı dolu sogan vardı, kesin görmüşşünüzdür. 1 tane alayım dedim vermedi
belki bugün son gün oldugu için daha çok satış ya da ücretsiz ürün dagıtımı yapılmıştır bilemiyorum.
ben memnun kaldım güzel bir fuardı...