View Single Post
Eski 18-12-2011, 12:41   #360
caner06
Yeni Üye

caner06's Avatar

Giriş Tarihi: 18-12-2011
Selamlar ağaç sevgisiyle aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım;

Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum ismim Caner, 26 yaşındayım ve Ankara Batıkent'te ikamet ediyorum.
Ağaçlara ilgim nişanlımın 3-4 ay önce Beypazarı'ndan getirdiği karaçam tohumlarını ekmem ile başladı; saksıya ektiğim 5 tohumdan sadece biri çimlendi, o kadar güzel görünüyordu ki ona baktıkça hevesim giderek arttı. Birgün alt komşumuzun küçük şirin kızının ben evde yokken odama girip minik ağacımı kökünden sökmesiyle karaçam yetiştiriciliği son buldu.
Daha önce çok fazla çam ağacını doğaya kazandırma şansım oldu fakat küçücük bir tohuma, ileride çok büyük boyutlara ulaşabilecek bir ağaca dönüşme fırsatı vermek daha keyifli geldi. Bu konuyla ilgili biraz daha bilgi edinmek istedim ve bu siteyle karşılaştım çok faydalı bir site olduğunu düşünüyorum emeği geçen herkese teşekkürler.
Şimdi ise Mavi Ladin yetiştirme işine merak salmış durumdayım mevsimi olmamasına rağmen 3-4 hafta önce ektiğim mavi ladin tohumlarının durumunu sizlerle paylaşmak istedim.
Sizlerden ricam bu aşamadan sonra dikkat etmem gerekenler konusunda beni bilgilendirmenizdir.
Bu mevsimde bu ağaçları yaşatabilirmiyim sizce şansım ne kadar öğrenmek istiyorum.

Eklenen Resimler

caner06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön