View Single Post
Eski 16-12-2011, 11:09   #885
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Sn. Kamelyavadisi teşekkür ederim, hoşgeldiniz. Kamelyamı yaşatamadım, toprağının uygun olmadığını düşünüyorum, bir de yaz başında bir kere arapsabunu ile yıkanan taşların suyuna ne kadar dikkat ettiysem de kökünde toplanmıştı, bu da onun sonu oldu. Uygun yer hazırlayınca tekrar alacağım, bahçemde eksik olduğunu düşünüyorum.

Sevgili Uzaylı mesajını görmemişim. Sana yetişmeye imkan yok, ben bu sene hem zamansızlıkta hem de bahçe konusunda biraz sabırlı olmayı az da olsa öğrendiğimden fazla bir şey yapamadım, meydan da Tarçın'a kaldığı için baharı bekleyeceğim. Çok sevdiğim ama bahçemi sevmeyen bitkileri inatla yetiştirmeye çalışmayacağım. Uzun ömürlü, yerine yakışan ve mutlu olan ama tabii ki sevdiğim bitkilere yöneleceğim. Aksi halde zaman ayıramayınca kayıplar oluyor ve bakımsız görünüm rahatsız ediyor.

Geçen gün ben evde yokken Tarçın yerinden kaçmış (kapıyı kilitlememişim) ve gün boyu bayram etmiş. Arka bahçede ne varsa çime taşımış, poşetleri parçalayıp minik parçalar halinde bırakmış, bir kaç saksıyı boşaltmış (neyse içindekiler önemli değildi), bütün bahçe aletlerini taşımış ve kemirmiş, çimde koşup toprağıyla kökleri nasıl havaya attığını yazmıyorum bile, bunu hep yapıyor. Bu bahane ile ben de biraz zaman ayırıp temizleme işine giriştim, yoksa bahçe ağlıyordu.

Sn. Ahmeter, teşekkür ederim.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön