Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70
Hastalik bana da bulasir diye sukulent bölümünü korka korka geziyorum. Cok güzeller sevgili zenfree. Ben zaten bahcede olan birkac ceside bugüne kadar hic bakim yapip gübrelemedim. Ama sizlerin sukulentlerini gördükce biraz daha mi özen göstersem diyorum.
|
Sevgili çiçeksever senin bahçede yarattığın güzellikleri düşününce, sukkulentlerin sayısını hemen artırmalısın

harika kareler göreceğimize eminim. Diğer türlere göre daha az zahmetli olduklarını düşünüyorum. Beğenmene çok memnun oldum. Sevgiler.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alcen
Her gün sizin sayfanızda gezip dolaşıyorum.Hayran, hayran sukulentleri seyrediyorum.Gerçekten çok hoş, çok güzeller sizi canı gönülden kutlarım zenfree hanım nazar değmesin maşşallah.Sağlıçakla kalın.
|
Sevgili alcen, bu güzel sözler için çok teşekkür ederim. Ben de bahçenizi takibe aldım, kutluyorum sizi çok zevkli bir bahçe yapmışsınız.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul
Bayıldım ne kadar güzel renklenmiş maşallah
|
Serkan Bey teşekkür ederim. Bu bitkilerin güzelliklerini sizlerle paylaşmak ve yorumlarınızı okumak beni mutlu ediyor.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis
Ben de her gördüğümde kıskanarak bakıyorum.. Benimkiler niye yeşil yaa hımmfff 
|
Sevgili selis, seninkiler iç mekandalar mı? Dış mekanda güneşin altında olurlarsa kızarıyorlar. Suyun da etkili olduğunu düşünüyorum.