View Single Post
Eski 13-12-2011, 18:00   #86
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Yaylada pişen tavuklara,akan derelere,sisli bayırlara.....Bu mevsimde bile değme bahçeleri sollayan dağ çiçeklerine ...Hele hele O harika kır zambaklarına.......Mantarlara....DİPSİZ KUYULARA ).....TAŞ KULUBELERE....futbol maçına...BAKINIZ BU KÖPRÜYÜ DE BEN YAPTIM ..dercesine poz veren KAPTAN ZST.YE))))......pembe çiçeklerle Trabzonspor formasının kontrasıyla enerji dolu ADİL e ,

Yaylalara bile : Apartman ve cami yapan ,inşaatçı ruhlu KARADENİZLİ lere .....Dağınıza, taşınıza...Papatyalı kayalıklarınıza .....VE bu resimleri çekip ekleyen SANATÇI ruhlu sevgili arkadaşım,ADİL e KOCAMAN BİR HELAAAAAALL olsun diyorum....))) Harika iki sahife gezdim...Ellerine sağlık kardeşim....sabah sabah içim açıldı..) selamlar sevgiler......
Berrin hanım bir çağlayan gibi coşmuşsunuz.Bu coşkunuz bizide mutlu ediyor.Enerjiniz ta Trabzona kadar ulaşıyor.Eğer beğendirebildiysek ve mutlu edebildiysek ne mutlu bize.Bundan sonraki gezilerimde Trabzonumuzun güzelliklerini siz değerli dostlarımla paylaşmaya devam edeceğim.Yorumlarını en çok beğendiğim değerli birisiniz.Yazarken çok doğal ve içinizden geldiği gibi yazıyorsunuz.
prüyle ilgili Yapacağınız yağlı boya tabloyu artık burada fotoğrafını yayınlarsınız.)
Renkli ve enerji dolu kişiliğinizle etrafınıza güzellikler sunuyorsunuz.
Ailenize ve tüm sevdiklerinize sağlık sıhhat mutluluk dolu günler diliyorum.
Gerçi sizde bu artı enerji varken etrafınızdaki insanların mutsuz olmaları imkansız.)
Trabzondan saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön