Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas
31 Mart 2010 Mumçiçeğimin çiçek açmaması beni çok üzüyordu. Nette bu Konu ile ilgili araştırma yaparken, kendimi Burda buldum ve çok Heyecanlandım.
Aradığım bütün bilgi ve deneyim herşey Burada vardı. Forum sayfasında dolaşırken kendimi 2010 Mumçiçeği ortaklaşa sipariş sayfasında buldum. Sevincimden uçacaktım sanki, olamazdı böyle bir Tesadüf. Yeni türlerinede sahip olabilme şansım vardı, sanki 1 Nisan şakası gibi  1 Nisanda siparişlere bende ortak oldum.
Siz'lernen, ilk paylaşmak istediğim Resim Hoyacarnosa'm yani (Asiye'm)
|
Sevgili missmenas,
sayfanızı taa en başından beri ilgi ve zevkle okudum.
benimde minicik bir mumçiçeğim var. (sanki aynı kaderi paylaşıyoruz gibi)

Ağustos ayında onu 2 yaprak halinde taa Alanyadan arkadaşımın balkonundan alıp getirmiştim. ( şimdiki halinin resmini ekleyeceğim)
Sizden bir tek rcam var. Bu mum çiçeğimi sizinkilerin arasına koyarmısınız belki minnacık haline bakmadan yarışa girer sizinkilerle
Ellerinize emeğinize ve yüreğinize sağlık. Bize bu güzel hoya şöleni yaşattığınız için.
İmkanlarım dahilinde olsa kesinlikle bende HOBY&HOYA CAFE yapmak isterdim.
Çiçek açtıklarında o rengarenk kokular arasında dolaşmanın hazzını tadmak ne güzel bir duygudur değil mi?
En güzel günlerde sağlık ve mutlulukla hoyalarınız ile daha nice uzun bir ömür diliyorum.
Sevgiler
Asu