View Single Post
Eski 06-12-2011, 17:16   #233
kamil keskin
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-02-2011
Ben de şehirden köye kaçmak isteyenlerdenim.10 senedir şehirde yaşıyorum.Arkadaşların anlattığı gibi şehir ortamı benim gibi çocukluğu köyde geçmiş biri için çok boğucu.Ama maddi sıkıntılar,sigorta v.b gibi konulardan bir süre daha buralardayım.Ama köyümede bir yandan ilerisi için yatırımlar yapıyorum.Geçen sene 80 adet çam fıstığı diktim.Bu sene 2-3 gün önce 160 adet ceviz diktim.Bir sene sonra kestane ve badem bahçesi düşüncem var.İlerde döndüğüm zaman köyde de yapılacak bir işimin olması çok önemli.
Köy hayatı;birazcık maddi durumun iyi ise harika.örneğin ben hafta sonu tatilimde yaz geceleri,köyün deresinden gelen kurbağa seslerini,ağaçlarda öten ağustos böceklerinin sesleri ile uyurum.Sabahleyin tavukların sesleri ile uyanırım.kahvaltımda da köydeki arılardan aldığım baldan,tavuklarımdan aldığım sıcacık yumurtadan,ineğimizden taze sütle yaparım. Köye vardığında insanlar her zaman sıcacıktır.onların mimiklerinden bunu hemen anlarsın.Ama şehirde aynı apartmandaki insanları çoğu zaman tanımazsın.

Düzenleyen kamil keskin : 07-12-2011 saat 09:16
kamil keskin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön