O konuyu bilmiyorum.Ama benim ürünümü öldürdükten sonra veya ürünümü düşürdükten sonra kalıntının bence önemi yok.Her nedense daha önce kullandığımız alanlarda halen ürün almakta güçlük çektiğimizi söyleyebilirim.Kısaca ben zarar ettikten sonra bitkilerimin çoğu öldükten sonra kalıntı olsa ne olur olmasa ne olur.Önce ürünü alalım sonra kalıntıyı birileri bir şekilde mutlaka çözer.Daha önce belirtmiştim,Ben alternatifini buldum.İki nedenden dolayı burada paylaşmıyorum ve ismi dahil hiç bir şey açıklama istemiyorum.Birincisi bu sayfa dico nun sayfası,etik olmaz,ikincisi alternatif dediğim ürünü üreten kişi açıklanmasını istemiyor.Ben bundan sonra ne B5A ne dico ne de bu firmanın diğer ürünleri ile ilgili bir şey yazmayacağım.Çünkü ne yazılması gerekiyorsa yazdım.Kısaca bu ürünlerin hiç biri benim tarlama artık asla giremez.Selahattin hocamın da iyi araştırıp ona göre ürüne kefil olması lazım artık bundan sonra.Yaa ben istemiyorum,hakikaten biz iyi ümit bağlamıştık,milli mesele diye lanse etti hüseyin ovak bu ürünü bize ama biz zarar ettik onlar kar.Çep meselesiymiş diyoruz artık.Birde ilk kullanan bizi ya etrafımızdaki her kese önerdik çoğuna kullandırdık rezilliğimiz de diz boyu oldu.
Düzenleyen kekob : 06-12-2011 saat 15:56
Neden: yazılım hatası
|