View Single Post
Eski 03-12-2011, 22:28   #125
mandalinci
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Sn. fatma sunay,

Sizin eskiyi koruma ve değerlendirmeyi nasıl önemsediğinizi biliyorum. Gördüğüm eski obje ve evlerin resimlerini severek paylaşırım. Aslında Urla ve İzmir'de görebildiğim eski evleri resimliyorum, ara ara paylaşım yapayım sayfamda. Umarım hoşunuza gider.

Ben de kendi eski (nacizane antika) odamı dekore eder etmez resimleyeceğim.

Biz Eylül'ün başında taşındık İzmir'e, çok fazla yer gezemedik henüz. Hafta içinde kızım okuldan dönmeden evde bulunmam lazım, çok uzaklara gidemiyoruz. Hafta sonları da onun programları, kursları oluyor. Her zaman gezi yapamıyoruz. Yarın beraberce Bayındır'a gideceğiz. Resimleri paylaşırım.

Boncuk yapılan köyü duymuştum, adını şimdi hatırlayamıyorum, siz adını ve yerini biliyorsanız yazın, bir fırsatını bulunca gitmeye çalışırım, bolca resim çekerim.

Bodrum-Gümüşlükte de boncuk yapıp satıyorlar. Kızımla her gittiğimizde alırız, bir şekilde de değerlendiririm.

İzmir'e gelmeden az önce eşim siteye resim yükleme çabalarıma daha fazla dayanamadı, bir fotoğraf makinası hediye etti, şimdi makinanın şarjını bitirene kadar çekiyorum, inşallah bir ara kursa da gitmeyi planlıyorum, o zaman daha hoş şeyler çekerim diye düşünüyorum.

Sevgiyle kalın.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön