Sevgili İdriş Şenol ben buralardayım, ancak forum u biraz sessiz gördüğüm için sezon heyecanını başlamasını bekliyordum . Ancak madem ki sordunuz söyliyeyim.
Galiba yanlış bir anlaşılma var. üstünde çalıştığım yani bahsi geçen çalışma PH ölçüm cihazı değil PH indikatörü idi.Anlıyorumki dijital ölçü aleti kullanan arkadaşlarımız için değil ama indikatör kullanan arkadaşlarımız miktarının az olmasından ve fiyatının çok uçuk olmasından dolayı sık sık ölçme yapamıyorlar, buda verim ve gelişme kaybına sebep oluyor. Ayrıca şimdiye kadar kullandığımız indikatörlerin birde herzaman bulunamama kaygusu var idi. Buna mani olmak için herzaman bulabileceğimiz 5-9 arasında ölçme yapan bir ph indikatörünü herzaman ve ucuz olarak arkadaşlarıma dağıtabilmek için uğraşıyordum.
Şu anda bitmiş vaziyette ve yaklaşık 100 ölçüm için ( önceki 50 ölçüm idi ) fiatı sadece 10 tl ( önceki 30 tl idi ) olarak istiyen arkadaşlarıma yollanacak durumdadır.
Bilgisayar ımı değiştirdim resim yükleme problemini hallder halletmez görsel olarak paylaşacağım.
Düzenleyen Kudret Tezel : 30-06-2012 saat 15:43
|