Sayın meyveli tepe çok özürdileyerek şunu net bir şekilde ifade etmek isterim.Benim ne ürünle ne de firmayla çelişkim olmamıştır olamaz.Yalnız firmada sur yem adı altında yeni bir hayvanlarda kullanılabilen bir ürün olduğu bize söylendi.Bu üründen aldık,bir hafta sonra babamın asker arkadaşını ziyarete gittik,o bu ürünün 4 yıl önce uyguladığını hayvanlardaki sonuçlarını ve hayvanların kime ait olduklarını,hayvanlar üzerindeki etkilerini daha biz ürünü uygulamadan anlattı.Hatta bunu yapanın köyüne kadar söyledi.Bende oluşan çelişki şu;çok özür dileyerek ve affınıza sığınarak yazıyorum bunları;madem bu ortak ayrıldı neden ayrılır ayrılmaz bu ürün çıktı.Bende kendimce bir kaç kişiye sordum,bunu Selahattin hocam motosiklet kazası yaptığında geçmiş olsun demek için aradım ve o bana H5A dediği ve B5A yı yapan kişinin gönderdiği şeyi kullandığını söylemişti.İnanın şu anda ben de neler olduğunu anlamaya çalışıyorum.Bir zamanlar Türkiye nin en iyi bilimadamı dedikleri şimdi ne oldu.Bir zamanlar nobel ödülü bile bu adama az deniliyordu şimdi neden kötü oldu.Bir zamanlar yine Selahattin hocam her kesten fazla bu ürünü savunurken,her türlü bilimsel çalışmalarına öncülük ederken,hayatta belki kendi işinden daha fazla bu ürünü ve firmayı benimsemişken;neler oluyorda Selahattin hocam birden desteğini çekiyor;bu ister istemez sırası gelen bu şirketten ya kaçıyor ya da kaçırılıyor dedirtiyor.Olaylara en yakın Sayın Selahattin YILMAZ hocamızdır.Bunu birtek o açıklayabilir diye düşünüyorum.
|