View Single Post
Eski 28-11-2011, 17:37   #122
mandalinci
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Etrafta keşfedilecek çok güzel yerler var, ben yavaştan başladım. Urla ve İzmir'de eski binaları resimliyorum. Böyle eski binalar ve objeler, otantik malzemeler çok ilgimi çekiyor.

Denizli de iyi fikir, her sene yazlığa giderken geçeriz, uğramak istedim ama olmadı sonra köpeğimiz olunca imkansız oldu. Özel bir zaman ayırıp gitmek lazım.

Yaka köyü hem tertemiz binaları hem de tertemiz sokakları ile dikkatimi çekti. İnsanları da çok yakın ve ilgililer. Pazarlarını da iyi tanıtmışlar, köye gelir oluyor.

Tırtıl meselesine dikkatimi çektiğiniz iyi oldu, inceleyeyim var mı?

Bugün Çınarlı'ya gittim, çok hoş bir yer, sadece 3 dükkan bakabildik, diğerleri kesme çiçek ve yapma çiçek satıyor.

Bahçe için bir sürü değişik malzeme var, ne aldın diye soracak olursanız, kapı çelengi, samanlı halka şeklinde ve buzdolabı mıknatısları (süsünü kendimiz yapacağız), yılbaşı ışıkları. Hepsinin fiyatları çok uygundu.

Tahta objeleri görünce henüz açıp, boyamaya başlayamadığım, ahşap boyama malzemelerim aklıma geldi. Ben onları boyayayım, almaktan zevkli olur dedim ama bakalım ne zaman olur. Ama çok güzel fikirler geldi aklıma.

Sepetler çok güzeldi, bir de yeni doğan bebekler için bilumum süs malzemeleri ( hoş geldin bebek, cinsiyete göre renkli kalpler, tüller, şeker koymak için telden arabalar, harfler vb), yapma çiçekler (organizasyonlar için iyi fikir olabilir).

Saksılar, renk renk ve orijinal şekilli, saksılılıklar (bazıları çok pahalıydı) hepsi güzeldi.

Sayenizde öğrendim yerini tekrar teşekkür ederim, sevgiler.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön