Konu
:
Bonsaisinin türünü öğrenmek isteyenler
View Single Post
27-11-2011, 14:32
#
808
dreamstone
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-11-2011
Herkeze merhbalar, bonsai lere hemen hemen herkez gibi yıllardır hayranlıkla takip etmekteyim. Amerikan filmlerinin "bonsai yetiştirmek sabır ister" telkinlerinden midir nedir bilmiyorum, bir türlü bu işe girişmeye cesaret edemedim. ta ki arkadaşımın aldığı bonsai sine gözümü ayırmadan baktığımı fark edene kadar. Bauhaus'dan aldığını duyunca atladık arabaya soluğu bauhaus da aldık. pek seçme şansım yoktu çünkü istediğim boyutta olan tek bonsai buydu. Türünü araştırdım lakin ağaçlardan anlamadığımı farkettim. Genel olarak resimleri aşağıdaki gibi. Ben serisa, çin karaağacı ve çin kuş üzümü nden biri olduğunu düşünüyorum. Ama emin olamıyorum. şimdilik kış olması gereği ile pek rahatsızlık vememeye çalışıyorum kendisine. Direk güneş almayan bir yerde suyun dikkat edip, hafiften yapraklara su püskürtüyorum. Bi kaç ay kendisi bizimle yaşamaya alışsın, traşlamaya başlayacağım ama önce yeni evine uyum sağlamasını istiyorum. Türü ile ilgili yorumlarınızı ve şekillendirme ile ilgili tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. İyi günler dilerim.
dreamstone
Kullanıcının Profilini Göster
Özel Mesaj Gönder
dreamstone Kullanıcısının Gönderdiği Mesajları Bul